Vi er også din glarmester og laver derfor alt i glas

Uanset om du skifter et enkelt vindue, eller blot glasset i et eksisterende vindue, kan det betyde en mærkbar forskel på varmeregningen. Vi leverer vinduer, døre og glas på mål, og vi rådgiver dig naturligvis, så du vælger den rigtige løsning.

Skal du have skiftet en rude?

Ring til GMS Vinduer, døre og glas når du skal have skiftet en rude, monteret værnglas ved gelænderet eller solreducerende glas i glaspartiet, vi er nemlig også din glarmester.

Vi er faglærte i glas- håndværket og ofte billigere end den traditionelle glarmester. Derfor har vi også mange års erfaring i at arbejde med glas, og er altid klar med en en skarp pris.

Vil du vide mere – klik her

 

Skifter man glas?

Der er penge at spare

Så ja, har du et eksisterende vindue der er velholdt, men hvor glasset langfra lever op til tidens standarder, så kan du med stor fordel skifte selve glasset til energi A niveau.

En lille investering

At udskiftet glasset i et vindue er en relativt lille investering, med gode mulighed for en stor besparelse.

Energi-glas

– glas med energimærkning A

Det betaler sig at skifte til energi A vinduer. Faktisk ryger op til 7% af Danmarks samlede energiforbrug direkte ud af utætte og dårligt isolerede vinduer. Når du vælger Energiklasse A vinduer kan du principielt omdanne dette tal for dit hus til at være et stort rundt 0%.

Værnglas

– trappeopgange, afskærmninger mv.

Som faguddannede snedkere er vi ikke blot håndværkere inden for træarbejde, faktisk er glas en meget stor del af vores speciale. Som vindues producent har vi selvsagt, oven i købet, nogle rigtig fornuftige aftaler med glasleverandørerne. Så køber du glas til trappeopgangen, disken, glasvæggen, støjdæmpning eller solreducering her – så handler du reelt direkte med grossisten – med andre ord – vi er skarpe på prisen!

Ornament glas

– når glas bliver en dekoration

Ornamenteret glas er på ingen måde en sagablot. Det bliver anvendt til at understrege stilen i indretninger som aldrig før. Oftest er det naturligvis med et praktisk formål for øje at ornament glas indtænkes, men de mange flotte udformninger gør at det i dag også kan bruges aktivt, næsten som et møbel. Ring og få en snak med os om mulighederne.

Derfor vælger du GMS Vinduer, Døre og Glas

1

Den bedste rådgivning

Vi ikke bare grosister eller købmænd, vi er faglærte snedkere, med mange års erfaring krydret med en frisk tilgang til opgaverne. Derfor er vi også i stand til at rådgive dig inden for at typer af opgaver.

2

Den højeste kvalitet og altid til tiden

Vi levere udelukkende kvalitetsprodukter, hvad enten der er tale om færdigfabrikerede specialvarer eller emner produceret på eget værksted. Som leverandør til byggebranchen er vi desuden vandt til at overholde ALLE deadlines, og det gør vi naturligvis også hos hr. og fru Jensen. Det handler om tillid og faglig stolthed.

3

Du handler hos grosisten – skarpeste pris

Når du handles vinduer, døre eller glas hos os, handler du direkte hos grosisten. Vi er således første led efter producenten, hvorfor vi også altid kan garantere dig absolut konkurrencedygtige priser. Men du får os aldrig til at gå på kompromis med kvaliteten.

 

Top