Dørtyper

Når du skal vælge nye døre til dit hus, er det vigtigt at være opmærksom på en række forhold, så du er sikker på at få den dørtype, som passer bedst til netop dit hus. Det drejer sig eksempelvis om komfort, design og myndighedskrav – men også om stil og materialer.

Passer materialer og farver til huset?

Et godt udgangspunkt er at følge det oprindelige design på døre til huset – og vælge døre i en model identisk med den, huset fra begyndelsen har været udstyret med. Ønsker du imidlertid at forandre huset helt og vælge en ny type døre, kommer vi gerne og rådgiver dig om dine muligheder, så også den nye løsning præcist matcher dine ønsker og behov – samt naturligvis husets æstetik.

Vi ser dagligt mange huse og døre og må desværre konstatere, at der findes et væld af dårlige eksempler på valg af døre, som hverken opfylder krav til form eller funktion.

Vi kigger altid kritisk på løsningen, når vi udarbejder et tilbud til dig, og fokuserer på at finde den bedst mulige løsning i forhold til rammerne. Vi går aldrig på kompromis med vores rådgivning. Derfor oplever vi jævnligt, at den løsning, vi ender med at sælge til kunden, faktisk er noget anderledes fra det, kunderne troede, de ville have.

Jeg sætter personligt en ære i at levere den helt rigtige løsning til netop dig og dit hjem.

Vil du vide mere – klik her

 

Typeoversigt

Dobbeltdøre

 

Enketltdøre

Halvdøre

Enkeltdøre pladedøre

Din snedkermester

Vi er først færdige når du er tilfreds

Som lokal snedkermester ønsker vi at gøre en forskel for dig som kunde.
Derfor har vi også et altoverskyggende motto der siger “Vi er først færdige, når du er tilfreds” – og ja, det mener vi faktisk.

Der er penge at spare

Når du handler hos GMS får du Vinduer, døre og glas på mål, uden merpris.
Og ved at du handler direkte ved os, handler du med grosisten og får derfor den absolut skarpeste pris på dine emner.

Top