Vinduer med Energi A glas

Et energi A vindue er monteret med en termorude, med energiglas, hvor det ene lag glas er påført en lav-emissions belægning. Teknologien gør det muligt, at energitabet reduceres med op til 33%. Det rigtig smarte ved den avancere metode, er nemlig at der slippes mere energi end i rummet, en ruden lader passere ud igen.

Derved tiltodeses både dine pengepung og miljøet på én gang.

Der kan være mange penge at spare

Skifer du til energiruder fra eksisterende “gammeldags” termoruder, kan din indvestering tjenes hjem på blot 3-4 år.

Fejler selve dit vindue ikke noget, altså rammen mv. så kan du måske med fordel reducere din investering betragteligt, ved at vi blot skifter dine vindues glas til energi A glas. Det er faktisk slet ikke så dyrt som mange går og tror.

Prøv vores energiberegner og se hvor meget du kan spare ved at skifte til energi-A.

 

Bedre bokomfort

Når vi taler om energitiltag i en privatbolig, er pengepungen naturligvis en indlysende faktor, og dernæst også miljøet – men mange overser hvor meget det ren faktisk betyder for “hyggen” i hjemmet, det vi også omtaler som bokomforten. For er der “træk” vil det altid kunne mærkes, også selvom at du ikke længere tænker over det. Måske er det tilmed noget der er opstået over tid, og derfor har du blot tilpasset dig det uden at notere dig at der rent faktisk ER træk i dit hjem. Ved udskiftning af dine vinduer eller vinduesglas til energi A, vil du derfor med stor sandsynlighed opleve en mærkbar forbedring.

Det er i hvert fald hvad mange fortæller os.

Ring og få en snak med os allerede i dag, eller bed os om at ringe op til dig – helt uforpligtende naturligvis.  Ja tak, I må gerne ringe mig op 

Din snedkermester

Vi er først færdige når du er tilfreds

Som lokal snedkermester ønsker vi at gøre en forskel for dig som kunde.
Derfor har vi også et altoverskyggende motto der siger “Vi er først færdige, når du er tilfreds” – og ja, det mener vi faktisk.

Der er penge at spare

Når du handler hos GMS får du Vinduer, døre og glas på mål, uden merpris.
Og ved at du handler direkte ved os, handler du med grosisten og får derfor den absolut skarpeste pris på dine emner.

Top