Beregn din besparelse

Følg de 4 trin herunder og se hvor meget du kan spare på varmeregningen, ved at skifte til energi-A glas. Der kan være mange penge at spare ved at skifte til energi-glas. En gennemsnitlig varmeregning kan blive ca. 5000, 4000 eller 3000 kroner mindre, om året.

Vær opmærksom på, at beregneren kun regner på energitabet gennem glasset. Dvs. at beregneren ikke medregner energitab fra utætheder i vinduesrammer og -konstruktioner.

Vil du vide mere – klik her

Energiberegner

Husk bokomforten

Når vi taler om energitiltag i en privatbolig, er pengepungen naturligvis en indlysende faktor, og dernæst også miljøet – men mange overser hvor meget det ren faktisk betyder for “hyggen” i hjemmet, det vi også omtaler som bokomforten. For er der “træk” vil det altid kunne mærkes, også selvom at du ikke længere tænker over det. Måske er det tilmed noget der er opstået over tid, og derfor har du blot tilpasset dig det uden at notere dig at der rent faktisk ER træk i dit hjem. Ved udskiftning af dine vinduer eller vinduesglas til energi A, vil du derfor med stor sandsynlighed opleve en mærkbar forbedring.

Det er i hvert fald hvad mange fortæller os.

Ring og få en snak med os allerede i dag, eller bed os om at ringe op til dig – helt uforpligtende naturligvis.  Ja tak, i må gerne ringe mig op 

 

Top