Vi fremstiller præcis det vindue du kunne tænke dig

Er du flyttet ind i et hus hvor du har brug for udskiftning af et vindue der ikke lige ses så tit, eller har du måske en skæv idé, der vil fuldende dit drømmehus?

Med vores eget veludstyrrede maskinværksted og fagligt kompetente medarbejdere, er vi i stand til at skabe præcis den type vindue du eftersøger.

Ved at gennemtænke processen inden igangsætning kan vi endda ofte skabe vinduerne væsentlige billigere end vores kunder havde forventet.

Vil du vide mere – klik her

 

Din snedkermester

Vi er først færdige når du er tilfreds

Som lokal snedkermester ønsker vi at gøre en forskel for dig som kunde.
Derfor har vi også et altoverskyggende motto der siger “Vi er først færdige, når du er tilfreds” – og ja, det mener vi faktisk.

Der er penge at spare

Når du handler hos GMS får du Vinduer, døre og glas på mål, uden merpris.
Og ved at du handler direkte ved os, handler du med grosisten og får derfor den absolut skarpeste pris på dine emner.

Jeg fik anbefalet GMS og Rasmus af en kollega

Det begyndte med en enkelt opgave, som bare kørte, og så var det naturligt også at bruge GMS næste gang. Og faktisk har min kollega og jeg også anbefalet dem i vores egen virksomhed, hvor GMS er blevet brugt på en stribe opgaver.

Læs hele udtalelsen fra Kaj

Entredøre

– vi hjælper dig med at finde den rette dør til dit hus

En dør er ikke bare en dør, den skal først og fremmest matche din smag og din bolig.
Vi ved hvad din bolig oprindeligt har haft monteret, hvis det er den vej du vil gå, men vi kan også præsentere dig for de forskellige muligheder og give dig den fornødne sparring så du kan træffe det helt rigtige valg på et sagligt grundlag.

Den helt rette dør komplimenterer således din bolig og vil fuldende dens stilen.

Special-døre

– når behovet eller placeringen kræver noget særligt

Vi producerer massive indvendige døre efter mål, samt alt i special-bordplader, inventar, forsatsrammer, vinduesplader og meget mere, på eget værksted. Alle elementer fra os, såvel egen produktion som leverandørproducerede, er danske kvalitetesprodukter og leverandørerne er udvalgt med stor omhu.

Vidste du at udskiftning af Glas kan gøre en forskel?

– udskift dine glas til energi A glas, det betaler sig

Vidste du at en udskiftning af dine eksisterende glas, i måske ganske udmærkede vinduer, kan gøre en betydelig forskel på såvel varmeregningen som din bokomfort.

Læs mere om energi A glas her 

Derfor vælger du GMS Vinduer, Døre og Glas

1

Den bedste rådgivning

Vi ikke bare grosister eller købmænd, vi er faglærte snedkere, med mange års erfaring krydret med en frisk tilgang til opgaverne. Derfor er vi også i stand til at rådgive dig inden for at typer af opgaver.

2

Den højeste kvalitet og altid til tiden

Vi levere udelukkende kvalitetsprodukter, hvad enten der er tale om færdigfabrikerede specialvarer eller emner produceret på eget værksted. Som leverandør til byggebranchen er vi desuden vandt til at overholde ALLE deadlines, og det gør vi naturligvis også hos hr. og fru Jensen. Det handler om tillid og faglig stolthed.

3

Du handler hos grosisten – skarpeste pris

Når du handles vinduer, døre eller glas hos os, handler du direkte hos grosisten. Vi er således første led efter producenten, hvorfor vi også altid kan garantere dig absolut konkurrencedygtige priser. Men du får os aldrig til at gå på kompromis med kvaliteten.

 

Top