Afskærmning i glas

Vi har stor erfaring inden for glasafskærmning. Vi designer og fremstiller løsninger der passer til netop din opgave. Vi rådgiver om det rette materialevalg og den rette placering. På den måde kan vi sikre dig den helt rigtige løsning, som du vil være glad for i mange år fremover – og naturligvis til en glas skarp pris!

Hærdet eller lamineret glas – det rigtige valg

Mange overser vigtigheden af at benytte sig af hærdet eller lamineret glas, på steder hvor det kan have katastrofale følger. Faktisk er det flere steder ligefrem et krav. Det kan være glas der omkranser eksempelvis en terrasse hvor der er langt ned, eller glas placeret i højden, hvor glasfragmenter der falder ned vil udgøre en rissiko for eventuelle børn eller voksne der befinder sig umiddelbart under.

Vi har mange års erfaring og er din fagmand inden for glas, så giv os et ring allerede i dag, det koster aldrig noget at spørge – og hvem ved, måske vi kan spare dig for en hel del hovedpine – vi hjælper dig nemlig med at træffe det helt rigtige valg!

Vil du vide mere – klik her

Lamineret glas?

Betyder at glasset ikke kan splintre

Et lamineret glas er fremstillet præcis som foruden i din bil. En usynlig film er placeret mellem af glasset og sikrer således at ruden ikke kan splintre, eller for den sags skyld gå i stykker i større fragmenter. Det handler om tryghed og sikkerhed for alle i familien.

Energi-glas

– vi fører glas med energimærkning A

Det betaler sig at skifte til energi A vinduer. Faktisk ryger op til 7% af Danmarks samlede energiforbrug direkte ud af utætte og dårligt isolerede vinduer. Når du vælger Energiklasse A vinduer kan du principielt omdanne dette tal for dit hus til at være et stort rundt 0%.

Værnglas

– ved trappeopgange, afskærmninger mv.

Som faguddannede snedkere er vi ikke blot håndværkere inden for træarbejde, faktisk er glas en meget stor del af vores speciale. Som vindues producent har vi selvsagt, oven i købet, nogle rigtig fornuftige aftaler med glasleverandørerne. Så køber du glas til trappeopgangen, disken, glasvæggen, støjdæmpning eller solreducering her – så handler du reelt direkte med grossisten – med andre ord – vi er skarpe på prisen!

Ornament glas

– når glas bliver en dekoration

Ornamenteret glas er på ingen måde en sagablot. Det bliver anvendt til at understrege stilen i indretninger som aldrig før. Oftest er det naturligvis med et praktisk formål for øje at ornament glas indtænkes, men de mange flotte udformninger gør at det i dag også kan bruges aktivt, næsten som et møbel. Ring og få en snak med os om mulighederne.

Derfor vælger du GMS Vinduer, Døre og Glas

1

Den bedste rådgivning

Vi ikke bare grosister eller købmænd, vi er faglærte snedkere, med mange års erfaring krydret med en frisk tilgang til opgaverne. Derfor er vi også i stand til at rådgive dig inden for at typer af opgaver.

2

Den højeste kvalitet og altid til tiden

Vi levere udelukkende kvalitetsprodukter, hvad enten der er tale om færdigfabrikerede specialvarer eller emner produceret på eget værksted. Som leverandør til byggebranchen er vi desuden vandt til at overholde ALLE deadlines, og det gør vi naturligvis også hos hr. og fru Jensen. Det handler om tillid og faglig stolthed.

3

Du handler hos grosisten – skarpeste pris

Når du handles vinduer, døre eller glas hos os, handler du direkte hos grosisten. Vi er således første led efter producenten, hvorfor vi også altid kan garantere dig absolut konkurrencedygtige priser. Men du får os aldrig til at gå på kompromis med kvaliteten.

 

Top