Alt i døre – både indvendige, udvendige og på specialmål uden merpris

Hos GMS Vinduer ApS er vi leveringsdygtige i alt inden for døre, med og uden avanceret teknologi og til såvel moderne som klassiske bygninger.

Ring og få en snak med os om dine muligheder, måske kan vi tilvejebringe nogle forslag du ikke lige selv har tænkt over – måske vi i det hele taget kan bistå dig i dine overvejelser så du kan træffe de helt rigtige valg fra starten af.

Vil du vide mere – klik her

Din snedkermester

Vi er først færdige når du er tilfreds

Som lokal snedkermester ønsker vi at gøre en forskel for dig som kunde.
Derfor har vi også et altoverskyggende motto der siger “Vi er først færdige, når du er tilfreds” – og ja, det mener vi faktisk.

Der er penge at spare

Når du handler hos GMS får du Vinduer, døre og glas på mål, uden merpris.
Og ved at du handler direkte ved os, handler du med grosisten og får derfor den absolut skarpeste pris på dine emner.

Entredøre

– vi hjælper dig med at finde den rette dør til dit hus

En dør er ikke bare en dør, den skal først og fremmest matche din smag og din bolig.
Vi ved hvad din bolig oprindeligt har haft monteret, hvis det er den vej du vil gå, men vi kan også præsentere dig for de forskellige muligheder og give dig den fornødne sparring så du kan træffe det helt rigtige valg på et sagligt grundlag.

Den helt rette dør komplimenterer således din bolig og vil fuldende dens stilen.

Special-døre

– når behovet eller placeringen kræver noget særligt

Vi producerer massive indvendige døre efter mål, samt alt i special-bordplader, inventar, forsatsrammer, vinduesplader og meget mere, på eget værksted. Alle elementer fra os, såvel egen produktion som leverandørproducerede, er danske kvalitetesprodukter og leverandørerne er udvalgt med stor omhu.

Snedkerdøre til hjemmet

– fremstilling af døre, måske de skal matche de eksisterende?

Er du flyttet ind i et hus hvor du har brug for ekstra døre, eksempelvis i forbindelse med en tilbygning eller restaurering, og ønsker du at gennemføre de oprindelige døres udseende, så er du kommet til den helt rette. Med vores eget veludstyrrede maskinværksted og fagligt kompetente medarbejdere, er vi i stand til at skabe præcis den type dør du eftersøger. Og netop det at genskabe eksisterende døre, har vi stor erfaring med. Ved at gennemtænke processen inden igangsætning kan vi endda ofte skabe dørene væsentlige billigere end vores kunder havde forventet.

Derfor vælger du GMS Vinduer, Døre og Glas

1

Den bedste rådgivning

Vi ikke bare grosister eller købmænd, vi er faglærte snedkere, med mange års erfaring krydret med en frisk tilgang til opgaverne. Derfor er vi også i stand til at rådgive dig inden for at typer af opgaver.

2

Den højeste kvalitet og altid til tiden

Vi levere udelukkende kvalitetsprodukter, hvad enten der er tale om færdigfabrikerede specialvarer eller emner produceret på eget værksted. Som leverandør til byggebranchen er vi desuden vandt til at overholde ALLE deadlines, og det gør vi naturligvis også hos hr. og fru Jensen. Det handler om tillid og faglig stolthed.

3

Du handler hos grosisten – skarpeste pris

Når du handles vinduer, døre eller glas hos os, handler du direkte hos grosisten. Vi er således første led efter producenten, hvorfor vi også altid kan garantere dig absolut konkurrencedygtige priser. Men du får os aldrig til at gå på kompromis med kvaliteten.

 

Top