Mahognidøre

Gennem vores lange erfaring med levering af døre i mahogni har vi opbygget de vigtige kompetencer, der sætter os i stand til at lave den helt rigtige løsning – til den enkelte kunde.

Fælles for alle vores løsninger er brugen af kvalitets- og vægtsorteret Sipo-mahogni til fremstilling af dørene.

Sipo-mahognien har den store fordel, at den er meget olieholdig, men samtidigt forholdsvis fast i strukturen. Det betyder, at du får en dør, som hverken har tendens til at slå sig eller kræver den store vedligeholdelse.

Desuden er vores dørrammer laminerede, hvilket også medvirker til at gøre døren stabil.

Et princip, mange muligheder

Principperne for opbygningen af mahognidøre er de samme, uanset om der er tale om terrasse-, facade-, skyde- eller måske foldedøre.

Som dørtrin på facade- og terrassedøre kan du vælge aluminiumstrin, naturligvis isoleret uden kuldebro, eller dørtrin af massiv mahogni. Vores dørtrin i mahogni fremstilles i en anden mahognisort, nemlig Jatoba, der også bruges til bordplader og gulve grundet dets enorme slidstyrke.

Det skal du være opmærksom på

Når du vælger en dør af mahogni, er det flere ting, du skal være opmærksom på. Mahogni er et fantastik materialevalg til døre, men har som alle materialer sine udfordringer.

Det er fx vigtigt, at døren er opbygget, så eventuelle profilerede mahognifyldninger ikke overstiger en brede på 450 mm, da det kan øge risikoen for en delaminering. Men lige præcis sådanne detaljer kan du trygt overlade til os. Vores mahognidøre udføres efter samme principper, som alt andet vi leverer – nemlig som skræddersyede til netop det formål, der er brug for.

En smuk velkomst

Et facadedør i mahogni kan være den perfekte velkomst, når I vender hjem efter en lang arbejdsdag – eller byder gæster indenfor.

Med de mange muligheder, vi tilbyder, kan du selv vælge, om døren skal fremstå klassisk, tidløs eller moderne. Vi får de forskellige udtryk frem med forskellige modeller og tilbehør.

En massiv fyldningsdør i mahogni, med hængsler og besætning i messing, vil fx helt sikkert klæde det klassiske hjem – hvorimod en glat pladedør, med sparkplade og rustfri besætning, vil klæde det moderne hjem.

En mahognidør fra GMS leveres som udgangspunkt oliebehandlet, men vi kan også tilbyde den i en sprøjtemalet version. Det er fx blevet meget populært at male den indvendige side hvid, mens den udvendige side fremstår som oliebehandlet. Den løsning vælges typisk, hvis lysindfaldet er vigtigt, da den hvide flade reflekterer langt mere lys end en mørk overflade.

Nem vedligeholdelse

En dør i mahogni er ikke vedligeholdelsesfri, men nem at vedligeholde. Er du ude i god tid, kræver det meget lidt slibearbejde samt en oliering 1-2 gange årligt.

Har du en hel anden ide til din drømmedør i mahogni, så finder vi også sammen en løsning på det – uanset om du drømmer om en facade-, terrasse-, dobbelt-, skyde- eller foldedør.

Vil du vide mere – klik her

Top