Vinduer efter mål

Vinduer efter mål er en selvfølge hos GMS

Vi skræddersyr altid vinduerne efter behov, så de passer perfekt ind i den bygning, hvor de skal sidde.

I ældre huse fra før 1970 er husets vinduer som regel fremstillet til den enkelte bygning, mens de såkaldte standart fra 1970 og frem vandt ind i byggeriet. Måden man byggede på blev ændret, så at målene på vinduer faktisk ofte var givet på forhånd, hvorpå tømrer og murer skulle bygge huset efter disse mål. Ofte lykkedes det, men andre gange resulterede det i meget forskellige fugebreder og halvdårlige samlinger imellem elementerne samt små utætheder i klimaskærmen.

GMS_Testimonials010

I dag holder de fleste mennesker af at bo unikt.

I dag er husets vinduer og døre som regel fremstillet ud fra individuelle ønsker og behov.

Derfor ønsker vi at udføre arbejdet efter nøjagtige mål i den konkrete sag og afleverer altid det bedst mulige resultat – hvor vi har fået det maksimale ud af rammerne.

Vi leverer med andre ord udelukkende bestillingsvarer, der er skræddersyet til den pågældende bolig. Derfor har vi som udgangspunkt heller ingen standardmål eller udformninger.

Selvom du finder forskellige modeller i vores typeoversigt her på siden, levere vi dagligt vinduer, som afviger fra disse modeller. Med et tilbud fra os får du samtidig tegninger af netop de elementer, der skal bruges til præcist din bygning – og selvom modellen afviger fra vores typeoversigt, bliver den ikke nødvendigvis dyrere. Men højst sandsynligt bedre egnet til netop dit projekt.

Selvom man skifter vinduer i et parcelhus hvor de eksisterende vinduer er i standardmål, bør man ved renoveringsopgaver altid måle husets vinduer individuelt. Det sikrer nemlig ens fugebreder, flotte overgange og maksimal tæthed i bygningen.

Opmåling

Det er ikke svært at tage mål til et vindue. Der er bare flere ting, man skal huske, og det kan tage noget tid. Ved opgaver, hvor vi skal sørge for montagen, kommer vi naturligvis altid selv og laver en endelig opmåling af vinduerne. Dermed er det vores ansvar, at vinduerne passer, og det er din sikkerhed for at undgå problemer med fejlmål.

Vi kommer også gerne og er behjælpelige med opmålingen, selvom du har et andet firma til at stå for montagen. Her er det dog den tømrer, der skal montere elementerne, der står med det endelige ansvar.

Endelig kommer vi også gerne og ud og klarer opmålingen inklusiv ansvar, hvis du er en ”gør det selv mand/kvinde”.

Vil du vide mere – klik her

Kvaliteten hos GMS er helt i top

Vi valgte at bruge Rasmus, fordi han havde de bedste produkter. Jeg har været i byggebranchen i mange år, så jeg vidste godt, hvad jeg havde med at gøre, fortæller Johnny Hansen.

Læs hele udtalelsen fra Johnny og Jannie

Top