GMS investerer i vækst og virkelyst

landing

GMS investerer i vækst og virkelyst

FOKUS PÅ VÆKST I LOKALSAMFUNDET: GMS (Grenaa Maskin Snedkeri) flytter fra det centrale Grenaa til det lille lokalsamfund Fannerup. I den forbindelse udvider virksomheden sit snedkerværksted og åbner samtidig en 100 m2 stor udstilling, som snedkermester og indehaver af GMS Rasmus Flarup håber vil skabe inspiration, liv og vækst i det lille lokalsamfund.

Da GMS den 1. august 2017 åbnede dørene til sit nye domicil, trodsede Rasmus Flarup trenden med at rykke mod de større byer og væk fra det, medier og storbyboere ofte kalder Udkantsdanmark – en betegnelse, der ligger langt fra Flarups eget syn på virksomhedens nye hjemsted:

– Vi glæder os nu til at byde velkommen indenfor i det nye værksted og udstillingslokale i naturskønne Fannerup. Her kan man se og få indblik i en lang række forskellige løsninger inden for døre, vinduer og glas, ligesom man kan opleve et bredt spektrum af elementer. Stedet bliver et af de eneste af sin slags på Djursland, og vi håber, at det foruden at inspirere de besøgende også vil være med til at skabe endnu mere liv i Fannerup, fortæller Rasmus Flarup.

GMS leverer løsninger til såvel den professionelle håndværks- og byggebranche som til private kunder – og for at give sidstnævnte god tid til at lære GMS og den nye udstilling at kende, åbner virksomheden dørene med et weekendarrangement.

Velkommen med weekendåbent

Muligheden for i ro og mag at hilse på den nye tilflytter i Fannerup og opleve udstillingen får man i weekenden den 7-8. oktober, hvor GMS holder åbent i tidsrummet fra kl. 09.00 til kl. 14.00

– Alle er velkomne! Vi glæder os helt enormt til at hilse på vores nye naboer i lokalsamfundet, men også på andet godtfolk, som måtte have lyst til at kigge forbi og blive inspireret – og med det nye udstillingslokale på 100 m2 har vi plads til alle, siger Rasmus Flarup med et smil.


Pressemeddelelse om flytningen

GMS_Pressemed_vækst_7juli

Top