1 INTRODUKTION

GMS ApS
Kanalvej 81, Fannerup
DK-8560 Kolind
CVR-nr. 31255775

GMS er ansvarlig for at indsamle, behandle og opbevare din persondata.

2 HVILKEN PERSONDATA INDSAMLER VI

GMS indsamler Navn, adresse, e-mailadresse, telefonnummer samt de oplysninger i form af tekst, billeder og svar på spørgsmål som du måtte give os via formularer eller til ansatte i GMS omkring dit projekt (herefter benævnt persondata eller data).

I tilfælde af reklamation, indsamles information omkring produktnumre på dine eksisterende vinduer/døre.

3 FORMÅLET MED AT INDSAMLE PERSONDATA

3.1 Markedsføringsmateriale

3.1.1 Tilladelse og nyhedsbreve:
Vi benytter din persondata til at sende nyhedsbreve og sende dig informationer om GMS via andre kommunikationskanaler. Formålet hermed er at rådgive og inspirere dig med tips, rådgivning og invitation til aktuelle events.

3.1.2 Kataloger, guides og brochurer
Når du giver os din persondata i forbindelse med download af kataloger, guides og brochurer, benytter vi din persondata til at fremsende det ønskede materiale på e-mail samt at registrere din eventuelle e-mailadresse-samtykke i vores nyhedsbrev database.
Når du afgiver din persondata i forbindelse med ønske om at få fremsendt fysiske kataloger eller markedsføringsmaterialer med almindelig post, benytter vi din persondata til at fremsende og sikre, at det ønskede materiale sendes til den rigtige adresse.

3.2 Salgshenvendelser
Ved henvendelse til GMS via messer, onlineformularer eller telefon vil du forvente at kunne blive kontaktet efterfølgende. Alt efter hvilke persondata du har afgivet, vil du kunne forvente at blive kontaktet på mail, telefon, sms, online beskedservices eller pr. almindeligt brev.

Formålet med indsamling af persondata er at kunne:

  1. Svare på din henvendelse
  2. Vende retur med yderligere information
  3. Følge op og afslutte forløbet overfor den person, der henvender sig.

3.3 Evaluering
Generelt for markedsføringsmateriale og salgshenvendelser gælder, at henvendelse fra GMS om evaluering af forløbet vil kunne forekomme via e-mail, telefon, sms, online beskedservices eller almindeligt brev, hvis disse kontaktoplysninger er oplyst.

3.4 Kontaktformularer og e-mailadresser på GMS’s hjemmeside
På GMS’s hjemmeside findes kontaktformular og e-mailadresse. Disse har til formål at give eksisterende og fremtidige kunder mulighed for at komme i dialog med GMS.
Svar på disse henvendelser vil ske fra GMS’s konsulenter.

4 HVEM HAR ADGANG TIL DIN PERSONDATA

Relevante medarbejdere fra GMS, som har adgang til din persondata med det formål at behandle persondata i overensstemmelse med de ovennævnte formål.

5. OPBEVARING OG SLETNING AF PERSONDATA

GMS opbevarer din persondata på følgende måder:

5.1 Markedsføring
Efter afmelding fra modtagelse af markedsføringsmateriale vil du med øjeblikkelig virkning stoppe med at modtage nyhedsbreve fra GMS. Dine data vil blive slettet senest 180 dage efter din seneste fysiske, telefoniske eller digitale kontakt med GMS.

5.2 Salgshenvendelser uden tilbud
Hvis din henvendelse om modtagelse af salgsmateriale endnu ikke er resulteret i et køb, vil dine data blive opbevaret i op til 730 dage efter din seneste fysiske, telefoniske eller digitale kontakt med GMS.

5.3 Salgshenvendelser med tilbud
Hvis din henvendelse om modtagelse af salgsmateriale endnu ikke er resulteret i et køb, vil dine data blive opbevaret i op til 730 dage efter din seneste fysiske, telefoniske eller digitale kontakt med GMS.

5.4 Købende kunder
Resulterer din henvendelse i et køb, opbevares dine data i de købte produkters garantiperiode.

6 ADGANG TIL AT RETTE, ÆNDRE OG SLETTE DIN PERSONDATA

Du har ret til at henvende dig til GMS og spørge om adgang til en oversigt over, hvilke kategorier af persondata som GMS ApS opbevarer om dig. Du har endvidere ret til at rette, ændre eller kræve persondata slettet. Dog er denne ret genstand for lovmæssige undtagelser. Enhver henvendelse skal rettes til GMS: info@GMS.dk

7 KLAGEMULIGHED

Du har mulighed for at klage til Datatilsynet over vores behandling af dine personoplysninger:

Datatilsynet
Borgergade 28, 5
1300 København K
Telefon: +45 33 19 32 00
E-mail: dt@datatilsynet.dk
www.datatilsynet.dk

8 TILFØJELSER TIL PERSONDATAPOLITIKKEN

GMS ApS kan til enhver tid revidere eller opdatere denne politik.
GMS ApS opfordrer derfor brugerne til at løbende at læse denne politik.

9 KONTAKT

Enhver henvendelse kan fremsættes til: info@gms.dk

Top