Råd og vejledning

GMS_Testimonials024

Vi er din specialiserede leverandør af vinduer og glas. Med andre ord laver vi ikke andet. Derfor har vi også, udover afsættet i vores faglige uddannelse, stor erfaring på området.
Vi kan derfor bidrage med kyndig rådgivning og vejledning, der er med til at sikre dig at du får truffet den helt rigtige beslutning.

Du bestemmer selv hvor meget du vil have os til at bidrage i beslutningsprocessen, hvad angår farver og udseende, men vi vil altid sørge for at du har den et rette fundament til at træffe den bedst tænkelige beslutning.

Vil du vide mere – klik her

Din snedkermester

Vi er først færdige når du er tilfreds

Som lokal snedkermester ønsker vi at gøre en forskel for dig som kunde.
Derfor har vi også et altoverskyggende motto der siger “Vi er først færdige, når du er tilfreds” – og ja, det mener vi faktisk.

Der er penge at spare

Når du handler hos GMS får du Vinduer, døre og glas på mål, uden merpris.
Og ved at du handler direkte ved os, handler du med grosisten og får derfor den absolut skarpeste pris på dine emner.

Fabrikerede elementer

– sikrer dig den rigtige pris på den høje kvalitet.

At vi som udgangspunkt tilbyder færdigfabrikerede døre og vinduer er udelukkende for din skyld som kunde. Det sikrer dig nemlig den højeste kvalitet til den absolut bedste pris. For finishen er med nutidens produktionsmetoder, virkelig høj, og alt produceres på mål og i de rette materiale og farveangivelser præcis ud fra vores mål. Og vi er naturligvis DIN garanti for at målene er korrekte, samt at kvaliteten er i top, selvom at vi holder prisen i bund.

Erfarne snedkere

– faglærte snedkere er din garanti for kvalitet

Hos GMS Vinduer, døre og glas – er vi faglærte snedkere. Det betyder at du får en bedst tænkelige rådgivning hver eneste gang. Og med et brændende ønske om altid at gøre en positiv forskel, tilgår vi hver enkelt opgave med samme høje grad af engagement, uanset størrelse og omfang.

Vi ønsker at bistå dig, som kunde, med den nødvendige sparring, hvis ønsket. Ligesom at vi ønsker at give dig tilstrækkelig rådgivning til at du kan træffe kvalificerede beslutninger på et sagligt grundlad. Vinduer og døre er altid en investering der er en ekstra tanke værd.

De rigtige materialer

– vi hjælper dig med at finde frem til det rette materialevalg til netop din opgave.

Materialevalget er ikke blot afgørende for udseendet, men også for levetiden alt efter hvilket miljø det pågældende element skal monteres i. Vi bistår med rådgivning til at træffe det helt rette valg, således at udtrykket og dermed det samlede resultat af din investering tager sig bedst muligt ud både på den korte og den lange bane.

Derfor vælger du GMS Vinduer, Døre og Glas

1

Den bedste rådgivning

Vi kærer os om dig som kunde, og sætter en ære i at du føler dig klædt på til at træffe de rigtige valg.

2

Den højeste kvalitet og altid til tiden

Kvalitet til tiden er vores altoverskyggende mantra. Vi er aldrig færdig før end at du er tilfreds, og for os betyder det kvaltiet til tiden.

3

Du handler hos grosisten – skarpeste pris

Når du handler hos din snedkermester, handler du hos grosisten. Det betyder den skarpeste pris på den bedste kvalitet, og vi står naturligvis inde for hver eneste element som var det produceret på eget værksted.

 

Top