Når du handler hos GMS Vinduer, døre og glas

Uanset om du har brug for vinduer, døre, glas eller specialfremstillede produkter, så er købsprocessen hos os den samme. Vi ønsker nemlig at du skal føle dig både velkommen og godt hjulpet.

Skal du have skiftet en rude?

Der er ingen grund til at ringe til glarmesteren for at få skiftet en rude, monteret værnglas ved gelænderet eller solreducerende glas i glaspartiet. Vi er faglærte i glas- håndværket og ofte billigere end glarmesteren. Og selv- om at du måske ikke allerede er klar over det, så udskifter og monterer vi faktisk dagligt glas af forskellig art.

Vil du vide mere – klik her

Derfor vælger du GMS Vinduer, Døre og Glas

1

Du ringer eller skriver til os

Så kigger vi forbi til en uforpligtende snak om mulighederne og tager de nødvendige mål. På den måde er du sikker på at målene er taget korrekt i første forsøg – og at eventuelle problemer der måtte opstå, kun kan være vores skyld – og altså IKKE din. Et ansvar vi mægtig gerne påtager os, så du kan være helt tryg ved hele processen.

2

Du får et konkret tilbud

Vi vender tilbage med et konkret tilbud, indeholdende en fast pris, så du ved præcis hvad du får og hvad det koster. Her er der også plads til en god snak om de valg vi i fællesskab har truffet og eventuelle muligheder for at skrue lidt i tilbudet her og der.

3

Dine vinduer og døre produceres og monteres

Alle vinduer og døre produceres på mål og ud fra dine specifikke ønsker.

Vi tjekker at alle enheder er ubeskadigede og sikrer at såvel kvalitet som finish, overholder den meget høje standard som døre og vinduer fra GMS bare SKAL have.

Når dine vinduer er retur fra fabrikken, monterer vi naturligvis til aftalt tid. Når vi er færdige dobbelttjekker vi endnu engang finishen, så vi er sikre på at efterlade et sublimt resultat.  Vi vil desuden rydde alt op efter os og bestræber os til hver en tid på at du som kunde, ikke skal kunne se at vi har været der, når først arbejdet er afsluttet.

 

Top