Kunderne siger

Rasmus er flink, imødekommende og meget kompetent. Vi har sidenhen også brugt ham til en speciel dørløsning i kælderen – og har allerede anbefalet ham til andre.

Læs hele udtalelsen

Troels & Puk
Aarhus N

Rasmus er en frisk fyr, som er rigtig god til at lytte og rådgive ud fra de tanker, man som kunde har. Selvom han er relativt ung, har han et godt blik og en god fornemmelse for gamle huse, og hans forslag rummer altid en stor respekt for huset.

Skal vi have lavet noget igen, tager vi helt sikkert fat i ham, og vil også gerne anbefale ham til andre. Vi er vældig tilfredse…

Læs hele udtalelsen

Claus & Kirsten
Grenaa

Det begyndte med en enkelt opgave, som bare kørte, og så var det naturligt også at bruge GMS næste gang. Og faktisk har min kollega og jeg også anbefalet dem i vores egen virksomhed, hvor GMS er blevet brugt på en stribe opgaver.

Læs hele udtalelsen

Kaj
Trustrup

Lige fra starten virkede Rasmus engageret, iderig og opsat på, at vi selvfølgelig skulle finde en løsning, hvor også vores mere skæve ideer kunne komme til udtryk. Der var bare en god kemi hele vejen igennem, og vi har været rigtigt glade for det, vi har fået lavet

Læs hele udtalelsen

Simon og Karen
Rønde

Top