Fremstilling og montering af snedkerkøkken, lakering af bord, levering og montering af dør og vindueselementer

GMS_Testimonials004

Det begyndte med, at vi for fem år siden skulle have skiftet nogle vinduer og have en gammel dør lavet om til et glasparti i det hus fra 1960’erne, vi havde købt. Vi var nye i byen, men faldt over en annonce fra GMS. Og mens Rasmus gik og lavede vinduer, kom vi til at tale om køkken. Det var tydeligt, at han også var meget kreativ og med på at vende nogle lidt skæve ideer.

Vi ville gerne have et køkken, der i stilen passede huset og ikke var sådan et højglanspoleret, moderne køkken uden greb. Det skulle have et lidt mere gammeldags og klassisk udtryk. Vi viste Rasmus nogle billeder, der gav en ide om, hvad vi gerne ville med det. Han går også meget op i de rent håndværksmæssige detaljer og endte med at lave et specialdesignet snedkerkøkken til os. Indmaden og funktionen i køkkenet er moderne, men looket mere tresseragtigt. Eksempelvis brugte vi nogle gammeldags greb, men fik dem monteret på moderne facon, ligesom Rasmus sprøjtemalede køkkenet i den helt rigtige farve.

På et tidspunk fandt vi teaktræsbord i Den Blå Avis. Igen ringede vi til Rasmus, som kendte den helt rigtige, der kunne hjælpe med lakering af det. I det hele taget har han et fantastisk netværk, der gør det nemt lige at ringe til ham og spørge. Og på køkkenprojektet koordinerede han også med alle andre håndværkere.

Lige fra starten virkede Rasmus engageret, iderig og opsat på, at vi selvfølgelig skulle finde en løsning, hvor også vores mere skæve ideer kunne komme til udtryk. Der var bare en god kemi hele vejen igennem, og vi har været rigtigt glade for det, vi har fået lavet.

Simon og Karen, Rønde

Top