Levering og montering af træ/alu vinduer

GMS_Testimonials027

Vi har et hus fra først i 1960’erne, der trængte til nye vinduer, så jeg indhentede et par tilbud. Vi fik et fint tilbud fra Rasmus, som jeg med det samme følte mig i trygge hænder hos. Han kom og målte op og fortalte, hvilke muligheder der var, og hvad der fx passede i forhold til farven på huset.

Vi havde på forhånd selv nogle ideer. Her pointerede Rasmus, at hvis vi valgte dem, skulle vi være opmærksomme på at have andre flugtveje, så vi ikke risikerede at ende med nogle løsninger, der i princippet er ulovlige.

GMS var prismæssigt konkurrencedygtig, men ikke billigst, og vores valg handlede meget om rådgivningen. Om at vi med det samme fik tillid til Rasmus, som også anbefalede nogle vinduer af rigtig god kvalitet.

I stuen ville vi gerne have vinduer til gulvet hele vejen i en af væggene. Rasmus fandt en fin løsning på at lave det med understøtning. Tømrer Mathias Rytter udførte opgaven, men Rasmus koordinerede al arbejdet, så jeg skulle ikke bekymre mig om noget. Og de folk, han sendte, var meget kompetente.

Det er blevet et flot slutresultat, der har ændret husets udseende væsentligt, og som vi er meget tilfredse med.

Det taler til Rasmus’ fordel, at han anbefalede en anden håndværker til at lave de specielle fuger ved vinduerne. Han kunne godt selv udføre arbejdet, men anbefalede, at vi fik en ekspert til at gøre det, som havde stor erfaring på netop det område. Jeg kan godt lide, når nogen på den måde ved, hvad de kan, men også hvad andre kan bedre. Og sørger for at lade det komme kunderne til gode.

Jes, Grenaa

Top