Levering og montering af to specialdøre og fremstilling af specialdesignet radiatorskjuler

GMS_Testimonials035

Vi kendte godt til GMS i forvejen, men fik også fortalt af nogle i lokalområdet, at Rasmus var dygtig. Derfor kontaktede vi ham, da vi skulle have leveret og monteret to specialdøre, nemlig en for- og bagdør.

Rasmus kom herud til et møde, hvor han lavede nogle skitser ud fra det, vi talte om. Han var god til at lytte og forstå, så han fangede hurtigt, hvad vi mente. Jeg havde set en dør i en kirke, og den tog vi sammen ud og så på. Vi snakkede lidt frem og tilbage om muligheder, og ud fra det designede og lavede Rasmus dørene, fortæller Claus Grouleff.

På grund af den gode rådgivning og oplevelse omkring dørene, kontaktede vi igen GMS, da vi skulle have lavet en radiatorskjuler. Vores hus er fra 1928, så skjuleren skulle passe i stilen, og igen fangede Rasmus med det samme, hvad jeg mente – og fremstillede en unik skjuler specielt til os.

Rasmus er en frisk fyr, som er rigtig god til at lytte og rådgive ud fra de tanker, man som kunde har. Selvom han er relativt ung, har han et godt blik og en god fornemmelse for gamle huse, og hans forslag rummer altid en stor respekt for huset.

Skal vi have lavet noget igen, tager vi helt sikkert fat i ham, og vil også gerne anbefale ham til andre. Vi er vældig tilfredse – og der er da også mange, der allerede har beundret både dørene og radiatorskjuleren.

Claus & Kirsten, Grenaa

Top