Levering af nye træ/alu dannebrogsvinduer samt kvalitetsdøre

GMS_Testimonials003

Det var vores murerfirma, der anbefalede GMS, så det var en håndværker-anbefaling. Og da vi først havde ringet til Rasmus, hjalp han med alt fra opmåling og planlægning til koordinering.

Nogle gange bliver man stillet over for alt for mange valgmuligheder, men Rasmus er god til at komme med konkrete forslag ud fra en arkitektonisk vinkel og helhed. Vores hus er fra 1920’erne, og vi var meget opmærksomme på at finde et udtryk, der passer til huset, da vi prøver at bevare den oprindelige stil i huset.

Vi skulle have døre og vinduer i hele huset samt en ny yderdør. Det var befriende, at Rasmus rent faktisk turde komme med råd og ikke bare talte os efter munden. Han var tydeligvis meget kompetent, og vi var trygge ved ham lige fra begyndelsen.

Vi fik også konverteret et vindue til en terrassedør. Egentlig troede vi bare, det var at sætte en dør i, men Rasmus påpegede, at døren ville komme til at virke for voldsom og foreslog et lille, dekorativt vindue over selve døren. På den måde var vi også tro mod huset.

Rasmus er flink, imødekommende og meget kompetent. Vi har sidenhen også brugt ham til en speciel dørløsning i kælderen – og har allerede anbefalet ham til andre.

Troels & Puk, Aarhus N

Top