Levering og montering af sorte træ/alu vinduer

GMS_Testimonials026

Vi valgte at bruge Rasmus, fordi han havde de bedste produkter. Jeg har været i byggebranchen i mange år, så jeg vidste godt, hvad jeg havde med at gøre, fortæller Johnny Hansen.

Kvaliteten hos GMS er helt i top, og samtidig ligger de fornuftigt rent prismæssigt. Jeg vidste, at træet er af kvalitet, hvor der ikke er knaster, der risikerer at proppe ud – og hvor man heller ikke risikerer, at harpiks begynder at springe ud. Deres aluminiumsprofiler ser også lidt anderledes ud end andre, de er mere minimalistiske, og så fungerer ventilationen bedre.

Samtidig er Rasmus fantastisk til at rådgive. Han ser på huset som helhed – og tænker over, hvordan en løsning ser ud både indefra og udefra. Vi havde faktisk tænkt på at få sprosser i, men bor i et kvarter med huse fra 1960’erne og valgte efter rådgivning fra Rasmus at få de gamle vinduer med krog, der passer til sådan et hus.

Rasmus kan sit håndværk og har både stor erfaring og respekt for faget. Det mærker man med det samme, når man taler med ham. Vi har anbefalet ham til flere og har kun fået positive tilbagemeldinger om deres oplevelser med at bruge GMS.

Johnny & Jannie, Grenaa

Top