Udskiftning af glas i vinduer, rådgivning om havepavillon samt levering af kvalitetsdøre og – vinduer

GMS_Testimonials008

Jeg fik anbefalet GMS og Rasmus af en kollega, som selv havde brugt virksomheden. Jeg havde lidt materialer stående på mit værksted og ville have lavet det, jeg kalder et glashus, men som andre kalder en havepavillon, siger Kaj Sørensen med et smil.

Første skridt var, at GMS kom ud og kiggede på opgaven. Her understregede jeg, at resultatet skulle være et hus eller en pavillon, som de selv ville have – og at de materialer og glas, de valgte, skulle være det, de ville sætte i, hvis det skulle stå hjemme hos Rasmus. Det fik jeg en pris på, og så gik de i gang.

Alt blev leveret på den aftalte dag, og jeg monterede så selv.

Jeg har også fået skiftet ruder i nogle vinduer, og det har også bare spillet. Der var en enkelt rude, der var revnet, og det var hurtigt og helt uden problemer at få den udskiftet – det dur!

Derfor valgte jeg også Rasmus, da jeg skulle have udskiftet hele vinduer og døre. Så det begyndte med en enkelt opgave, som bare kørte, og så var det naturligt også at bruge GMS næste gang. Og faktisk har min kollega og jeg også anbefalet dem i vores egen virksomhed, hvor GMS er blevet brugt på en stribe opgaver. De har fx lavet ruder til elevatortårne og til mange kvadratmeter gangareal til en færgeterminal.

Det er et kæmpe plus, at GMS har holdt tidspunkter og alle aftaler. Det fungerede bare, og de var seriøse fra første færd. Og så kan jeg godt lide, at Rasmus ikke udtaler sig om noget, han ikke ved, men undersøger det. Han er regulær og uden de store armbevægelser. En rar gut, som ved noget om tingene. Og jeg er bestemt tilfreds med resultaterne af hans arbejde, som er fuldt ud lige så godt som forventet.

Kaj, Trustrup

Top