Værksted

GMS_Testimonials030

Størstedelen af alle elementer, inden for døre og vinduer, produceres i dag som færdig specialvare fra fabrikken, hvor vi som din lokale snedkermester mere agerer rådgiver og grosist end egentlig producent. Det sikrer dig den billigste pris på virkelig gode kvalitetsprodukter. Men hos Grenaa Maskin Snedkeri sætter vi en ære i vores håndværk, og derfor tilbyder vi naturligvis også stadig specialfremstillede elementer, produceret fra bunden på eget værksted. Vi råder over en avanceret og alsidig maskinpark, der gør os i stand til at efterkomme selv de mest specielle forespørgsler.

Vi kan således efterligne de oprindelige døre eller fodpaneler i din bolig, konstruere bardiske, computerborde til kontormiljøer med særlige behov og mange andre ting.

Hold dig endelig ikke tilbage med at spørge os, vi er altid klar på en udfordring og er bestemt konkurrencedygtige på den gode kvalitet.

Vil du vide mere – klik her

Alt kan fremstilles

Vi producerer de elementer du har brug for

Vi fremstiller alt fra specialdøre og vinduer, til bardiske, skriveborde, arbejdsborde, stole, hyldearrangementer, komoder mv. Kort sagt – skal det være i træ, så det er os der kan lave det.

Men er det ikke dyrt?

Din snedkermester er ikke dyrere, bare lidt bedre når det kommer til finessen. Vi sætter en ære i at selv de mindste detaljer er tænkt igennem, og vi giver naturligvis en fast pris inden vi går i gang.

Fabrikerede elementer

– sikrer dig den rigtige pris på den høje kvalitet.

At vi som udgangspunkt tilbyder færdigfabrikerede døre og vinduer er udelukkende for din skyld som kunde. Det sikrer dig nemlig den højeste kvalitet til den absolut bedste pris. For finishen er med nutidens produktionsmetoder, virkelig høj, og alt produceres på mål og i de rette materiale og farveangivelser præcis ud fra vores mål. Og vi er naturligvis DIN garanti for at målene er korrekte, samt at kvaliteten er i top, selvom at vi holder prisen i bund.

Erfarne snedkere

– faglærte snedkere er din garanti for kvalitet

Hos GMS Vinduer, døre og glas – er vi faglærte snedkere. Det betyder at du får en bedst tænkelige rådgivning hver eneste gang. Og med et brændende ønske om altid at gøre en positiv forskel, tilgår vi hver enkelt opgave med samme høje grad af engagement, uanset størrelse og omfang.

Vi ønsker at bistå dig, som kunde, med den nødvendige sparring, hvis ønsket. Ligesom at vi ønsker at give dig tilstrækkelig rådgivning til at du kan træffe kvalificerede beslutninger på et sagligt grundlad. Vinduer og døre er altid en investering der er en ekstra tanke værd.

De rigtige materialer

– vi hjælper dig med at finde frem til det rette materialevalg til netop din opgave.

Materialevalget er ikke blot afgørende for udseendet, men også for levetiden alt efter hvilket miljø det pågældende element skal monteres i. Vi bistår med rådgivning til at træffe det helt rette valg, således at udtrykket og dermed det samlede resultat af din investering tager sig bedst muligt ud både på den korte og den lange bane.

Derfor vælger du GMS Vinduer, Døre og Glas

1

Den bedste rådgivning

Vi kærer os om dig som kunde, og sætter en ære i at du føler dig klædt på til at træffe de rigtige valg.

2

Den højeste kvalitet og altid til tiden

Kvalitet til tiden er vores altoverskyggende mantra. Vi er aldrig færdig før end at du er tilfreds, og for os betyder det kvaltiet til tiden.

3

Du handler hos grosisten – skarpeste pris

Når du handler hos din snedkermester, handler du hos grosisten. Det betyder den skarpeste pris på den bedste kvalitet, og vi står naturligvis inde for hver eneste element som var det produceret på eget værksted.

 

Top