Glas

Vi er eksperter i døre, vinduer og glas

Uanset om du skifter et enkelt vindue, eller blot glasset i et eksisterende vindue, kan det betyde en mærkbar forskel på varmeregningen. Vi leverer vinduer, døre og glas på mål, og vi rådgiver dig naturligvis, så du vælger den rigtige løsning.

Som faguddannede snedkere er vi ikke blot håndværkere inden for træarbejde, faktisk er glas en meget stor del af vores speciale. Som vindues producent har vi selvsagt, oven i købet, nogle rigtig fornuftige aftaler med glasleverandørerne. Så køber du glas til trappeopgangen, disken, glasvæggen, støjdæmpning eller solreducering her – så handler du reelt direkte med grossisten – med andre ord – vi er skarpe på prisen!

Loading...

Hærdet eller lamineret glas – det rigtige valg

Vi har stor erfaring inden for glasafskærmning. Vi designer og fremstiller løsninger der passer til netop din opgave. Vi rådgiver om det rette materialevalg og den rette placering. På den måde kan vi sikre dig den helt rigtige løsning, som du vil være glad for i mange år fremover – og naturligvis til en glas skarp pris!

Mange overser vigtigheden af at benytte sig af hærdet eller lamineret glas, på steder hvor det kan have katastrofale følger. Faktisk er det flere steder ligefrem et krav. Det kan være glas der omkranser eksempelvis en terrasse hvor der er langt ned, eller glas placeret i højden, hvor glasfragmenter der falder ned vil udgøre en rissiko for eventuelle børn eller voksne der befinder sig umiddelbart under.

Vi har mange års erfaring og er din fagmand inden for glas, så giv os et ring allerede i dag, det koster aldrig noget at spørge – og hvem ved, måske vi kan spare dig for en hel del hovedpine – vi hjælper dig nemlig med at træffe det helt rigtige valg!

Loading...

Vinduer med energi A glas

Det betaler sig at skifte til energi A vinduer. Faktisk ryger op til 7% af Danmarks samlede energiforbrug direkte ud af utætte og dårligt isolerede vinduer. Når du vælger Energiklasse A vinduer kan du principielt omdanne dette tal for dit hus til at være et stort rundt 0%.

Et energi A vindue er monteret med en termorude, med energiglas, hvor det ene lag glas er påført en lav-emissions belægning. Teknologien gør det muligt, at energitabet reduceres med op til 33%. Det rigtig smarte ved den avancere metode, er nemlig at der slippes mere energi end i rummet, en ruden lader passere ud igen.

Derved tilgodeses både dine pengepung og miljøet på én gang.

DER KAN VÆRE MANGE PENGE AT SPARE
Skifer du til energiruder fra eksisterende “gammeldags” termoruder, kan din indvestering tjenes hjem på blot 3-4 år.

Fejler selve dit vindue ikke noget, altså rammen mv. så kan du måske med fordel reducere din investering betragteligt, ved at vi blot skifter dine vindues glas til energi A glas. Det er faktisk slet ikke så dyrt som mange går og tror.

Prøv vores energiberegner og se hvor meget du kan spare ved at skifte til energi-A.

Eksempler på glas løsninger