Spændende specialløsninger

Spændende specialløsninger

Håndværksmæssig knowhow og avanceret maskineri, gør os i stand til at gøre selv de mest specielle forespørgsler til virkelighed

Specialløsninger fra eget værksted

Størstedelen af alle elementer inden for døre og vindue produceres i dag som færdige specialvarer fra fabrikken, og som din lokale snedkermester agerer vi mere rådgiver og grossist end egentlig producent. Det sikrer dig den bedste pris på virkelig gode kvalitetsprodukter. Hos GMS sætter vi en ære i vores håndværk, og derfor tilbyder vi naturligvis også stadig specialfremstillede elementer, som er produceret fra bunden på eget værksted.

Vi kan således efterligne de oprindelige døre eller fodpaneler i din bolig, konstruere bardiske, special reoler og computerborde til kontormiljøer med særlige behov og mange andre ting.

Hold dig endelig ikke tilbage med at spørge os – vi er altid klar på en udfordring og er bestemt konkurrencedygtige på den gode kvalitet.

Vi finder de rette materialer til din opgave

Vi finder de rette materialer til din opgave

Materialevalget er ikke blot afgørende for udseendet, men også for levetiden – alt efter hvilket miljø det pågældende element skal monteres i. Vi bistår med rådgivning til at træffe det helt rette valg, så udtrykket og dermed det samlede resultat af din investering tager sig bedst muligt ud. Både på den korte og den lange bane.

Eksempler på specialløsninger

Vi laver alt i glas

Vi laver alt I glas

Som faguddannede snedkere er vi ikke blot håndværkere inden for træarbejde, faktisk er glas en meget stor del af vores speciale.

Nye ruder eller glas

Uanset om du skifter et enkelt vindue, eller blot glasset i et eksisterende vindue, kan det betyde en mærkbar forskel på varmeregningen. Vi leverer vinduer, døre og glas på mål, og vi rådgiver dig naturligvis, så du vælger den rigtige løsning.

Som vinduesproducent har vi selvsagt, nogle rigtig fornuftige aftaler med glasleverandørerne. Så køber du glas til trappeopgangen, disken, glasvæggen, støjdæmpning eller solreducering, så handler du reelt direkte med grossisten – vi er med andre ord skarpe på prisen.

Hærdet eller lamineret glas ?

Vi har stor erfaring inden for glasafskærmning. Vi designer og fremstiller løsninger, der passer til netop din opgave. Vi rådgiver om det rette materialevalg og den rette placering. På den måde kan vi sikre dig den helt rigtige løsning, som du vil være glad for i mange år fremover – og naturligvis til en glasklar pris.

Mange overser vigtigheden af at benytte sig af hærdet eller lamineret glas på steder, hvor det kan have katastrofale følger.

Faktisk er det flere steder ligefrem et krav. Det kan være glas, der
omkranser eksempelvis en terrasse, hvor der er langt ned, eller glas placeret i højden, hvor glasfragmenter der falder ned vil udgøre en risiko for eventuelle børn eller voksne, der befinder sig umiddelbart under.

Vi har mange års erfaring og er din fagmand inden for glas, så giv os et ring allerede i dag, det koster aldrig noget at spørge – og hvem ved, måske vi kan spare dig for en hel del hovedpine. Vi hjælper dig nemlig med at træffe det helt rigtige valg.

Vinduer med energi A-glas

Det betaler sig at skifte til energi A vinduer. Faktisk ryger op til 7% af Danmarks samlede energiforbrug direkte ud af utætte og dårligt isolerede
vinduer. Når du vælger energiklasse A vinduer kan du i princippet sørge for, at udslippet fra dit eget hus bliver et stort rundt 0%.

Et energi A vindue er monteret med en termorude med energiglas, hvor det ene lag glas er påført en lav-emissions belægning. Teknologien gør det muligt, at energitabet reduceres med op til 33%. Det rigtig smarte ved den avancerede metode er nemlig, at der slippes mere energi ind i rummet, end ruden lader passere ud igen.

Derved tilgodeses dine pengepung og miljøet på én gang.

Skifter du til energiruder fra eksisterende “gammeldags” termoruder, kommer din investering hurtigt hjem.

Fejler selve din vinduesramme ikke noget kan du måske gøre det endnu billigere ved at vi blot skifter dine vinduesglas til energi A-glas.

Eksempler på glasløsninger