Din lokale ekspert i døre, vinduer og glas

Vi er eksperter i døre, vinduer og glas

GMS ApS blev etableret i 2008 af Rasmus Flarup, som har dybe rødder i både lokalområdet og branchen. Lige fra han tog sine første skridt, rendte han om benene på sin far, der havde en vinduesfabrik.

Med eget snedkerværksted leverer GMS løsninger i vinduer, døre og glas til såvel den professionelle håndværks- og byggebranche som til private kunder. Desuden har virksomhedens særlige kunnen resulteret i unikke løsninger til en stribe specielle kunder som fx kunstmuseet ARoS i Aarhus.

Kontakt GMS

Kanalvej 81, Fannerup
8560 Kolind
CVR.NR: 31 25 57 75
Tlf.nr.: 22 66 85 85
E-mail: info@gms.dk

Anbefalinger

Det siger vores kunder

“Snedkerkøkken og nye vindueselementer”

Det begyndte med, at vi for fem år siden skulle have skiftet nogle vinduer og have en gammel dør lavet om til et glasparti i det hus fra 1960’erne, vi havde købt. Vi var nye i byen, men faldt over en annonce fra GMS. Og mens Rasmus gik og lavede vinduer, kom vi til at tale om køkken. Det var tydeligt, at han også var meget kreativ og med på at vende nogle lidt skæve ideer.

Simon & Karen, Rønde

Læs anmeldelse

Udskiftning af glas i vinduer og nye døre

Jeg fik anbefalet GMS og Rasmus af en kollega, som selv havde brugt virksomheden. Jeg havde lidt materialer stående på mit værksted og ville have lavet det, jeg kalder et glashus, men som andre kalder en havepavillon, siger Kaj Sørensen med et smil.

Kaj, Trustrup

Læs anmeldelse

“Levering af specialdøre og specialdesignet radiatorskjuler”

Vi kendte godt til GMS i forvejen, men fik også fortalt af nogle i lokalområdet, at Rasmus var dygtig. Derfor kontaktede vi ham, da vi skulle have leveret og monteret to specialdøre, nemlig en for- og bagdør.

Claus & Kirsten, Grenaa

Læs anmeldelse

“Levering af nye døre & vinduer”

Det var vores murerfirma, der anbefalede GMS, så det var en håndværker-anbefaling. Og da vi først havde ringet til Rasmus, hjalp han med alt fra opmåling og planlægning til koordinering.

Troels & Puk, Aarhus

Læs anmeldelse

Faglærte snedkere er din garanti for kvalitet og knivskarp service

Høj kvalitet til tiden – og konkurrencedygtige priser

Som en lokalt forankret virksomhed lever GMS i høj grad af vores gode ry og positive omdømme. Derfor er din tilfredshed naturligvis altafgørende for os. Vi er faglærte snedkere og går til hver enkelt opgave med samme høje grad af engagement, uanset størrelse og omfang.

Vi giver dig faglig kompetent sparring og rådgivning, hvis du har brug for det, så du kan træffe kvalificerede beslutninger på et sagligt grundlag. Vinduer og døre er altid en investering, der er en ekstra tanke værd. Vi benytter underleverandører til selve monteringen af dine vinduer, men står naturligvis altid 100% inde for kvalitet, service og tidsplan – og når opgaven afsluttes, er dine nye flotte vinduer eller døre det eneste spor efter os.

Kom godt i mål

Hvis du selv vil tage mål, skal du huske detaljerne. Vi kan også tage målene, selvom du er handy-typen, der selv monterer – eller måske har et andet firma til at stå for montagen. Har du andet firma til at stå for montagen, er det den tømrer, der monterer elementerne, som har det endelig ansvar. Ellers står vi med det endelige ansvar for, at målene passer, når vi har målt op til dine nye døre eller vinduer. Det er din sikkerhed for ikke at løbe ind i problemer med fejlmål. Og
vi er først færdige, når du er tilfreds.