At være hurtig og adræt. Det er kendetegnende for både Gazellen på savannen og for GMS (Grenaa Maskin Fabrik). Det har sidstnævnte nu fået et fornemt bevis på, da virksomheden den 24. november blev kåret som Børsen Gazelle-virksomhed ved årets Gazelle-arrangement i Musikhuset Aarhus.

Kriteriet for at blive gazellevirksomhed er ambitiøst og klart: I løbet af fire år skal omsætning eller bruttoresultat vokse med 100 procent eller mere. En sådan vækst er det lykkedes GMS at skabe – med snedkermester og indehaver af virksomheden, Rasmus Flarup, i spidsen, for ligesom den adrætte og årvågne gazelle står han sjældent stille længe ad gangen.

– Vi er superglade og stolte, men også ydmyge over at have modtaget vores første Gazelle-pris. I 2017 flyttede vi stik mod trenden fra det centrale Grenaa til Fannerup, som mange betegner som et udkantsområde. Vi så imidlertid muligheder i stedet for begrænsninger, og målet var at skabe inspiration, liv og vækst i vores lille lokalsamfund her. Det er nu nøjagtigt fire år siden – og med Gazellen i hånden mener vi, at det vist er lykkedes meget godt, siger Rasmus Flarup med et skævt smil.

Satsning gav pote

Med fast fokus på kvalitetsløsninger inden for døre og vinduer udvidede GMS ved flytningen i 2017 med såvel flere medarbejdere som flere kvadratmeter. Det er ikke mindst denne satsning, der nu er resulteret i den flotte status som Børsen Gazelle-virksomhed. 

– Vi har hele tiden troet på, at vi med godt håndværk samt en tæt og troværdig relation til vores kunder kunne få tingene til at gro her i Fannerup. At det er lykkedes os så godt og så relativt hurtigt, er bare helt fantastisk, forklarer Rasmus Flarup.

GMS skaber lokale arbejdspladser

Indehaveren afslører, at virksomheden allerede nu er der, hvor den endnu engang er klar til at opruste på personalesiden og udvide med nye kræfter. Denne gang på kontoret.

– Det er noget af det, som betyder allermest for os. Det er en stor ære at blive kåret som Gazelle-virksomhed, men det er jo ikke prisen i sig selv, der betyder noget, men det den repræsenterer: Nemlig at vi er med til at skabe arbejdspladser og liv i lokalområdet. Og det har vi ambitioner om at blive ved med, slutter Rasmus Flarup.

Om GMS

GMS ApS leverer løsninger til såvel den professionelle håndværks- og byggebranche som til private kunder. Desuden har virksomhedens særlige kunnen resulteret i unikke løsninger til en stribe mere specielle kunder, som fx kunstmuseet ARoS i Aarhus.

GMS blev etableret i 2008 af Rasmus Flarup, som har dybe rødder både i lokalområdet og i branchen. Virksomheden har eget snedkerværksted og leverer alt i vinduer, døre og glas. 

For yderligere information kontakt:

Rasmus Flarup
Snedkermester og indehaver
Mobil: 22 66 85 85
E-mail: rasmus@gms.dk

Læs også

Andre nyheder

  • GMS står stærkt med endnu en AAA-kreditvurdering og Gazelle-kåring SIKKER […]

    Læs mere
  • Da GMS (Grenaa Maskin Snedkeri) i august 2017 flyttede fra […]

    Læs mere
  • GMS (Grenaa Maskin Snedkeri) flytter fra det centrale Grenaa til […]

    Læs mere