GMS står stærkt med endnu en AAA-kreditvurdering og Gazelle-kåring

SIKKER VÆKST I EN USIKKER VERDEN: GMS (Grenaa Maskin Snedkeri) gik imod en markant strømning, da man i 2017 flyttede fra byen til det såkaldte Udkantsdanmark. Fem år senere har GMS trods en verden i krise og krig modtaget sin tredje Bisnodes AAA-kreditvurdering og anden Børsen Gazelle – i træk.

– Jeg har aldrig brudt mig om ordet Udkantsdanmark og den negative ladning, der ligger i betegnelsen. Nu har vi med GMS heldigvis bevist, at man sagtens kan drive en drønstabil og økonomisk sund virksomhed, selvom man rykker ud i dejlige, landlige omgivelser. Vi er både stolte og ydmyge – og superglade over, at vi med endnu en AAA-kreditvurdering og kåring som Børsen Gazelle-virksomhed giver kunderne sikkerhed for, at de handler med en solid virksomhed, siger Rasmus Flarup, snedkermester og indehaver af GMS.

Bisnodes AAA-kreditvurdering tildeles efter en grundig analyse af bl.a. virksomhedens økonomi, ejerforhold og betalingsmønstre. For at blive Gazelle-virksomhed skal man ligesom gazellen på savannen være både hurtig og adræt, da en kåring kræver, at virksomhedens omsætning eller bruttoresultat i løbet af fire år er vokset med 100 procent eller mere. En sådan vækst er altså lykkedes for GMS – både i 2021 og 2022. Det har sikret virksomheden end særdeles sund økonomi. Og tallene for 2022 ser også rigtigt lovende ud.

Ny hjemmeside
Samtidig med at virksomheden er vækstet kolossalt, har GMS også fundet tid til at få lavet en ny hjemmeside. Den skulle gerne give et nemt og godt overblik over de mange kvalitetsløsninger inden for døre og vinduer, som virksomheden tilbyder – og dermed gøre det endnu lettere at være kunde.

– Vi tror fortsat på, at det gode håndværk og den tillidsfulde relation til kunderne er omdrejningspunktet for vores succes. Hjemmesiden er ikke en erstatning, men et supplement til vores fokus på individuel og tæt kundeservice, forklarer Rasmus Flarup.

Første kontorelev
Da GMS i 2017 flyttede til Fannerup var ambitionen blandt andet at være med til at skabe lokale arbejdspladser. Det er lykkedes, og nu har virksomheden fået sin første kontor- og salgselev, som faktisk også er et stykke vellykket integrationshistorie:

– Ukraine er jo lige nu i fokus på en tragisk baggrund. Vores ukrainske elev kom dog til Danmark allerede for fire-fem år siden, så hos os handler det heldigvis snarere om integration end om krig – men mest af alt bare om, at vi har fundet en super venlig, behagelig og dygtig kandidat, slutter Rasmus Flarup.

 

Læs også

Andre nyheder

  • Da GMS (Grenaa Maskin Snedkeri) i august 2017 flyttede fra […]

    Læs mere
  • GMS (Grenaa Maskin Snedkeri) flytter fra det centrale Grenaa til […]

    Læs mere
  • At være hurtig og adræt. Det er kendetegnende for både […]

    Læs mere