GMS slår dørene op for udkanten

doer

ERHVERVSSUCCES I UDKANTSDANMARK

Med fokus på kvalitetsløsninger inden for døre og vinduer har GMS (Grenaa Maskin Snedkeri) så stor succes, at virksomheden nu udvider – med flere medarbejdere og flere kvadratmeter. Men stik mod trenden vælger snedkermester og indehaver Rasmus Flarup at rykke fra det centrale Grenaa til udkantsområdet Fannerup.

Der har de sidste mange år været en markant strømning fra land mod by, men Rasmus Flarup har altid gået sine egne veje. Derfor flytter han nu fra Grenaa til det noget mindre Fannerup – som han dog slet ikke kan forbinde med det dystre billede, vi ofte ser tegnet af det såkaldte Udkantsdanmark.

– I det hele taget bryder jeg mig ikke om den negativt ladede betegnelse Udkantsdanmark. Jeg har altid foretrukket at fokusere på muligheder fremfor begrænsninger, og jeg så i Fannerup blandt andet store muligheder for at udvide vores service. Med det nye store værksted og et 100 m2 udstillingslokale kan vi nemlig give kunderne endnu bedre overblik over og indsigt i de mange forskellige muligheder og løsninger, vi tilbyder, forklarer Rasmus Flarup.

GMS leverer løsninger til såvel den professionelle håndværks- og byggebranche som til private kunder. Desuden har virksomhedens særlige kunnen resulteret i unikke løsninger til en stribe mere specielle kunder.

Specialinventar til ARoS

En af de kunder, som har nydt godt af værkstedets specialkunnen og unikke løsninger, er kunstmuseet ARoS i Aarhus. Ad to omgange har GMS leveret specialinventar til museet i form af blandt andet garderobemøbler og knagerækker.

– Det har været enormt spændende at få lov at arbejde med løsninger til kunstmuseet i Aarhus, men vi glæder os mindst lige så meget til at blive en del af lokalsamfundet i Fannerup, siger Rasmus Flarup, der sammen med sine medarbejdere slår dørene op for det nye domicil den 1. august 2017.


Pressemeddelelse om flytningen

GMS_Pressemed_flytning_7juli

Top